Краще зарядити телефони: в Одесі ввели екстрені відключення світла

Краще зарядити телефони: в Одесі ввели екстрені відключення світла.

Краще зарядити телефони: в Одесі ввели екстрені відключення світла. Фото: Bia Sousa/pexels.com

Комуналка
25 березня 07:47

Енергетикам вже вдалося відновити електропостачання для об'єктів критичної інфраструктури на Одещині, проте ситуація залишається складною. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК "Одеські електромережі".

В Одесі та Одеському районі використовуються екстрені відключення. А це означає, що графіки, вказані на сайті ДТЕК, не діють.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ворог знову завдав шкоди роботі енергосистеми. Через нічну атаку з ладу вийшов один із енергооб'єктів НЕК Укренерго. Як наслідок, без світла залишилися жителі Пересипського району. За декілька годин вдалося відновити електропостачання для обʼєктів критичної інфраструктури.

Однак високовольтні об'єкти не можуть передати всю необхідну місту потужність. ДТЕК Одеські електромережі вимушений застосовувати екстрені відключення в Одесі та Одеському районі області.

Щоб зменшити навантаження на мережу сьогодні весь міський електротранспорт працювати не буде, також обмежено електроспоживання промисловості.

ДТЕК Одеські електромережі закликає підприємців обмежити використання освітлення фасадів та вивісок, а побутових клієнтів користуватися енергоємними приладами по черзі, особливо в ранкові та вечірні пікові години навантаження.

Нагадаємо, що в ніч із 24 на 25 березня ворог продовжив удари дронами по об'єктах енергетики на Одещині. .

У зв'язку з тимчасовою зупинкою роботи міського електротранспорту з автобусними перевізниками опрацьовано питання випуску на лінію більшої кількості рухомого складу та збільшення використання на магістральних маршрутах автобусів середнього та великого класів.

Дитячі садки, які на 8:00 не мають світла, прийматимуть дітей до чергових груп. Але приготування їжі у них неможливе, тому нагодувати дитину краще вдома. Заклади, в яких відновлено електропостачання, працюватимуть у звичайному режимі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах