Світло в Одесі включатимуть на дві-три години на добу: яка ситуація зараз

Світло в Одесі включатимуть на дві-три години на добу: яка ситуація зараз.

Світло в Одесі включатимуть на дві-три години на добу: яка ситуація зараз. Фото: gettyimages.com, Aaron McCoy

Комуналка
25 березня 16:12

В Одесі складніша ситуація з електропостачанням, ніж в області, тому світло одеситам включатимуть на дві-три години на добу. Про це повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

За його словами, Одеса – найбільший споживач і навантаження йде на наше місто. Тому саме вона відчутно реагує на поразку об'єктів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами губернатора, абоненти одержують світло по кілька годин, проте до кінця дня цю ситуацію планують покращити. Він наголосив, що мешканцям потрібно тримати свої телефони та інші заряджені пристрої.

До вечора кількість квартир зі світлом може зрости. Частина великих підприємств зменшення навантаження було переведено на нічний режим роботи.

Зазначимо, що за словами мера Одеси геннадія Труханова, через влучення в об'єкт енергетичної інфраструктури в місті було введено екстрені відключення електроживлення, зупинено роботу ТЕЦ, двох міських котельних та насосних станцій "Інфоксводоканалу". Наразі водопостачання та водовідведення у місті відновили. Також відновили роботу котелень у Пересипському районі. Запускають ТЕЦ.

За інформацією енергетиків, на пошкодженому об'єкті проводяться відновлювальні роботи. У цей період ухвалено рішення відкрити в Одесі комунальні пункти незламності. Працюють усі міські бювети, медичні установи, центри надання адміністративних послуг.

Нагадаємо, що через дефіцит потужностей роботу міського електротранспорту тимчасово призупинено. На магістральних маршрутах збільшено кількість рухомого складу автобусів середнього та великого класу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах