Стало відомо, коли в Одесі закінчиться опалювальний сезон

Стало відомо, коли в Одесі закінчиться опалювальний сезон.

Стало відомо, коли в Одесі закінчиться опалювальний сезон. Ілюстративне фото: pixabay.com

Комуналка
28 березня 11:33

В Одесі опалювальний сезон завершиться 7 квітня. Про це повідомила директор комунального підприємства "Теплопостачання міста Одеса" Ганна Позднякова.

"Таке рішення ухвалено з урахуванням температурних показників, а також у зв'язку зі складною ситуацією в енергетиці, що склалася на Одещині через ворожі атаки", – наголосила директор КП "ТмО".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Також вона нагадала боржникам про необхідність своєчасно платити за спожите тепло.

Раніше ми повідомляли про те, що борги одеситів за опалення досягли 1,5 мільярда гривень. У судах Одеси розглядаються три тисячі судових справ щодо відшкодування заборгованості. Деякі городяни самостійно платять після отримання судового позову, за деякими передають матеріали до виконавчої служби. Усе це веде до того що, що боржник має сплатити як борг перед підприємством, а й судові витрати і виконавчий збір у вигляді 10% від боргу. Зазначимо, що тариф на тепло для мешканців Одеси на даний момент становить 1813 гривень за одну Гкал.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах