Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області завтра

Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області завтра.

Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області завтра. Фото ілюстративне: akzent.zp.ua

Комуналка
17 травня 20:35

З 19:00 17 травня до 00:00 18 травня в Одеській області діятимуть застосовуватимуться графіки знеструмлень. Також відключення в цей період будуть у Києві, Київській, Дніпропетровській і Донецькій областях.

Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

За даними ДТЕК "Одеські електромережі", у суботу, 18 травня, лімітів споживання електричної енергії для Одеської області не буде. Обмежень не прогнозують, графіки стабілізаційних відключень не застосовуватимуть.

Водночас енергетики зазначають, що ситуація в енергосистемі надзвичайно складна. Громадян закликають заощадливо споживати електроенергію в години пікового споживання з 07:00 до 11:00 та з 18:00 до 23:00.

Актуальну іформацію про відключення можна дізнатися в чат-боті Viber та Telegram, на сторінці Facebook та на сайті ДТЕК Одеські електромережі.

Нагадаємо, стабілізаційні відключення електроенергії діяли в Одеській області вночі та вранці 17 травня, з 00:00 до 08:00. Світло відключали через дефіцит потужності в енергетичній системі країни, що виник внаслідок обстрілів ворогом генеруючого обладнання.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах