В Одесі й Одеській області діятимуть стабілізаційні відключення електроенергії: коли не буде світла

В Одесі й Одеській області діятимуть стабілізаційні відключення електроенергії: коли не буде світла.

В Одесі й Одеській області діятимуть стабілізаційні відключення електроенергії: коли не буде світла. Фото ілюстративне: grad.ua

Комуналка
16 травня 21:50

У п'ятницю, 17 травня, у період з 00:00 до 08:00 та з 19:00 до 00:00, в Одеській області будуть застосовувати графіки стабілізаційних відключень.

Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК "Одеські електромережі".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Причина відключень – дефіцит потужності в енергетичній системі країни, що виник внаслідок обстрілів ворогом генеруючого обладнання.

Переглянути графіки відключень можна на сайті ДТЕК Одеські електромережі в розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів.

З 8:00 до 19:00 обмежень не прогнозують, однак громадян закликають заощадливо споживати електроенергію, аби допомогти енергосистемі.

У пресслужбі ДТЕК зазначили, що графіки стабілізаційних відключень, крім Одеської області, будуть застосовувати в Києві, Київській, Дніпропетровській та Донецькій областях.

Нагадаємо, ввечері 15 травня в Одесі та Одеській області діяли екстрені відключення електроенергії, а 16 травня стабілізаційні відключення були з 00:00 до 09:00 та з 16:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах