Отримай відповідь: як діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області в суботу (оновлено)

Отримай відповідь: як діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області в суботу.

Отримай відповідь: як діятимуть графіки відключень електроенергії в Одеській області в суботу. Фото ілюстративне: focus.ua

Комуналка
24 травня 19:52

У суботу, 25 травня графіки погодинних відключень діятимуть по всій території України, зокрема й в Одеській області, у години максимального вечірнього споживання, тобто з 20:00 до 22:00.

Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Обмеженння введуть для промислових та побутових споживачів. Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежуватись не буде.

"Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Внаслідок п’яти масованих ракетних атак із березня по травень великі теплові та гідроелектростанції не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як раніше", – йдеться в повідомленні енергокомпанії.

Відключення застосовуватимуть у разі перевищення визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр "Укренерго" щовечора доводить до кожного обленерго. 

Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є в чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

ОНОВЛЕНО: Термін обмеження споживання для побутових та промислових споживачів продовжили. Застосування графіків погодинних відключень можливе з 20:00 до 24:00 25 травня. Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть.

Нагадаємо, у п'ятницю, 24 травня, в Одеській області протягом доби діють стабілізаційні відключення електроенергії. Обмежень не було тільки в період з 11:00 до 14:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах