Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії на Одещині в четвер

Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії на Одещині в четвер.

Отримай відповідь: чи діятимуть графіки відключень електроенергії на Одещині в четвер. Фото ілюстративне: pixabay.com

Комуналка
29 травня 19:25

У четвер, 30 травня, ліміти на споживання електроенергії в усіх регіонах України, зокрема в Одеській області, не діятимуть. Про це повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Так, обмеження не вводитимуть ані для промислових та побутових споживачів, ані для об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

У разі, якщо ситуація в енергосистемі зміниться і заходи щодо обмеження споживання все-таки доведеться застосувати, про це повідомлять додатково.

"Енергосистемі допомагають потужності атомної генерації, частина якої вийшла із планових ремонтів. Через якийсь час Енергоатому доведеться знову виводити блоки у планові ремонти. Продовжуємо споживати світло відповідально", – йдеться в повідомленні ДТЕК.

Нагадаємо, у середу, 29 травня, частина одеситів залишилася без електроенергії через проведення планових ремонтних робіт. Частина вулиць залишилася без світла до 17:00, інші – до 18:30–19:00.

Також ми повідомляли про те, що деякі мешканці Одеси більш ніж на добу залишилися без газопостачання. Газу не було з 16:00 28 травня до 18:30 29 травня. Причиною таких тимчасових незручностей стало проведення робіт на розподільчому газопроводі високого тиску на вулиці Цегляна.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах