У четвер в Одеській області обмежать електроспоживання: коли відключатимуть світло (оновлено)

Свічка на столі.

Свічка на столі. Фото ілюстративне: goloskarpat.info

Комуналка
24 липня 18:50

У четвер, 25 липня, обленерго по всій території України, зокрема й в Одеській області, графіки погодинних відключень застосовуватимуть з 16:00 до 22:00. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

В інші години відключати світло не планують. Обмеження протягом шістьох годин увечері діятимуть для промислових і побутових споживачів. Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежуватимуть.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Гарні новини: в нашій енергосистемі відчутно зменшився дефіцит. Дякуємо всім українськими енергетиками, які цілодобово роблять все можливе, щоб після обстрілів РФ була можливість зменшити обсяг обмежень", – йдеться в повідомленні ДТЕК.

Переглянути графіки вимкнень можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є у чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

Нагадаємо, у середу, 24 липня, обмеження електроспоживання мали діяти по всій території України впродовж усієї доби, однак уранці НЕК "Укренерго" повідомила, що в Одеській області відключень не буде до 18:00, а в інших областях України – до 16:00.

Оновлено:

У ДТЕК повідомили, що графіки відключень почнуть діяти з 17:00, а не з 16:00 і триватимуть до 22:00.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах