Отримай відповідь: чи вводитимуть в Одесі графіки відключень води

Отримай відповідь: чи вводитимуть в Одесі графіки відключень води.

Отримай відповідь: чи вводитимуть в Одесі графіки відключень води. Ілюстрація: Vgorode

Комуналка
02 серпня 12:09

Декілька водоканалів України, зокрема у Київській та Сумській областях, перейшли на відключення води за графіками, але в Одесі такого не планують. Комунальники сподіваються на сумлінність споживачів, які заборгували підприємству аж півмільярда гривень. Про це повідомили в "Інфоксводоканалі".

У компанії зазначили, що цього літа призвело до збільшення споживання води одеситами майже на 30% – до 400 мільйонів літрів на добу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Значне навантаження на мережі та аномальні температурні режими негативно впливають на обладнання та трубопроводи, збільшуючи кількість їх пошкоджень. У той час, коли стовпчик термометра мало не щодня оновлює історичний максимум, кількість аварій зросла втричі. Щодня аварійні бригади "Інфоксводок" аварій", – йдеться у повідомленні.

Городян просять платити за рахунками.

"Сьогодні, як ніколи важливо цінувати воду і пам'ятати якою ціною вона дістається. Очищати та подавати воду, вчасно усувати пошкодження, не вводити графіки подачі води – це все можливо, насамперед завдяки своєчасним оплатам споживачів. Тому, чи буде вода в будинках залежить від кожного з нас", – кажуть у компанії.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах