У НЕК "Укренерго" повідомили, як відключатимуть світло в Одеській області в четвер

Свічка горить у темряві.

Свічка горить у темряві. Фото ілюстративне: goloskarpat.info

Комуналка
21 серпня 17:44

У четвер, 22 серпня, обленерго по всій території України не застосовуватимуть відключення електроенергії. Якщо ситуація зміниться, про введення обмежень громадян проінформують додатково.

Про це в середу, 21 серпня, повідомили у пресслужбі НЕК "Укренерго".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Будь ласка, споживайте електроенергію ощадливо. Не вмикайте потужні електроприлади одночасно з 16:00 до 22:00", – закликають громадян енергетики.

Зазначимо, що протягом трьох діб, від 19 до 21 серпня, в Україні, зокрема в Одеській області вводили обмеження електроспоживання для промислових та побутових споживачів. Електроживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, не обмежували.

У разі застосування обмежень переглянути графіки відключення світла можна на сайті ДТЕК "Одеські електромережі" у розділі "Відсутня електроенергія". При завантаженні сайту можуть бути короткочасні затримки через велику кількість запитів. Також графіки стабілізаційних відключень є в чат-боті ДТЕК "Одеські електромережі" у Viber та Telegram.

Нагадаємо, що в середу, 21 серпня, в Одесі й Одеській області також діють обмеження електроспоживання. У період від 15:30 до 18:00 та від 22:00 до 24:00 застосовуватимуть одну чергу відключень, а з 18:00 до 22:00 світло відключатимуть у дві черги одночасно.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах