У мерії розповіли, коли розпочнуть в Одесі опалювальний сезон

У мерії розповіли, коли розпочнуть в Одесі опалювальний сезон.

У мерії розповіли, коли розпочнуть в Одесі опалювальний сезон. Фото: finance.ua

Комуналка
21 жовтня 16:38

В Одесі розповіли про те, коли включать опалення цього року. У жовтні на це чекати точно не варто. Про це повідомляє пресслужба мерії Одеси.

Щодо безпосередньої дати старту запуску котелень у роботу, то конкретну дату назвати не можуть. Згідно з чинним законодавством, опалювальний період починається після відповідного розпорядження Одеського міського голови, якщо протягом трьох діб середньодобова температура повітря становить +8 градусів за Цельсієм і нижче.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За таких температурних показників підприємство почне забезпечувати теплом спочатку соціальні об'єкти, згодом – побутових споживачів. Якщо орієнтуватись на дані Гідрометцентру, можна констатувати, що опалювальний сезон в Одесі розпочнеться у листопаді.

Як триває підготовка до опалювального сезону в Одесі

"Станом на сьогоднішній день підготовлені до роботи всі котельні, що знаходяться на балансі підприємства. Згідно з графіком виконано опресовування поверхонь нагріву всіх котлів котельних підприємства, усунуто виявлені пошкодження по всіх котельнях, виконано гідравлічне опресовування всіх теплових мереж", - розповів директор КП "Теплопостачання міста Одеси" Валерій Іванов на прес-конференції.

Скільки коштуватиме опалення в Одесі у 2024 році

Тариф для побутових споживачів залишається на рівні, встановленому на 24 лютого 2022 року. Він складає 1813 гривні за кал.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах