Атака ботів: яка ситуація на ранок 25 січня в Одесі та області

336-й день війни: яка ситуація на ранок 25 січня в Одесі та області.

336-й день війни: яка ситуація на ранок 25 січня в Одесі та області. Фото: Vgorode

Комуналка
25 сiчня 2023 08:37

Ніч з 24 на 25 січня в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та обстрілу. Сили оборони продовжують виконувати поставлені бойові завдання. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

У регіоні, як загалом в Україні, фіксується нова спроба росіян систематизувати роботу ботів для впливу на настрої української аудиторії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами Братчука, одним із перших завдань для майбутньої "армії ботів" може бути розгін негативних емоцій про мобілізацію в Одесі та заклик ухилятися від повісток.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Військово-Морських Сил ЗС України на 24 січня, у Чорному морі знаходяться 11 ворожих кораблів, у тому числі й чотири ракетоносці (три надводні та один підводний), загальний залп яких може становити 28 "Калібрів".

Нагадаємо, що в одеських Telegram-каналах почали з'являтися відео, на яких співробітники Одеського обласного центру комплектування та соціальної підтримки використовують авто "швидку" для призову військовозобов'язаних. Через значний резонанс у центрі комплектування відреагували на критику та пообіцяли не використовувати авто із зовнішніми ознаками "швидкої медичної допомоги".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах