Як відключатимуть світло в Одесі й області 3 лютого

Як відключатимуть світло в Одесі й області 3 лютого.

Як відключатимуть світло в Одесі й області 3 лютого. Фото: pexels.com

Комуналка
02 лютого 2023 22:25

У п'ятницю, 3 лютого, в Одесі діятимуть екстрені відключення світла. Це означає, що раніше опубліковані графіки поки що не працюють. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

Перевірити інформацію щодо поточних вимкнень можна тут.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Електротранспорт, який через нестачу лімітів на електроенергію тривалий час не курсував, завтра знову вийде на свої маршрути.

У ніч із 2 на 3 лютого енергетики "ДТЕК Одеські електромережі" та НЕК Укренерго перепідключатимуть обладнання високовольтних мереж.

У зв'язку з цим протягом ночі можлива відсутність електропостачання у Малиновському районі Одеси та частині Одеського району області.

Енергетики ДТЕК та НЕК Укренерго роблять все можливе, щоб мешканці Одеської області якнайшвидше могли повернутися до стабілізаційних графіків відключень.

Нагадаємо, 1 лютого енергетики відновили високовольтну лінію, яка перебувала на аварійному ремонті з вечора 31 січня. Це дозволить передавати електроенергію від високовольтної підстанції Київському і Приморському районам Одеси.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах