Стало відомо, коли на Одещині світло буде цілу добу

Стало відомо, коли на Одещині світло буде цілий день.

Стало відомо, коли на Одещині світло буде цілий день. Фото: freepik.com

Комуналка
07 лютого 2023 16:44

У понеділок, 20 лютого, на Одещині не відключатимуть світло цілодобово. Це пов'язано з тим, що в нашому регіоні будуть проводити виміри використання електроенергії. Про це повідомляє пресслужба "Укренерго".

Це необхідно для встановлення комфортніших графіків світла на наступні місяці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

По всій Україні протягом двох тижнів замірятимуть фактичний рівень споживання світла. І саме для цього кожну область по одному дню не відключатимуть від енергопостачання та фіксуватимуть обсяги споживання. Після цього буде проведено перерахунок лімітів споживання кожного регіону на підставі отриманих даних.

Укренерго просить громадян користуватися цього дня у стандартному режимі всіма приладами – без фанатизму, але й не заощаджуючи.

Але у разі нестабільної роботи об'єднаної енергосистеми країни, або у разі виникнення загрози ракетного обстрілу, будуть застосовуватися аварійні відключення.

Стало відомо, коли на Одещині світло буде цілу добу.Стало відомо, коли на Одещині світло буде цілу добу. Фото: t.me/Ukrenergo

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах