В Одесі та області запровадили екстрені відключення електроенергії: транспорт зупинився

В Одесі та області запровадили екстрені відключення електроенергії: транспорт зупинився.

В Одесі та області запровадили екстрені відключення електроенергії: транспорт зупинився. Фото: kyiv.media

Комуналка
29 грудня 2022 08:38

У четвер, 29 грудня, в Одесі діють екстрені графіки відключень світла. Через це графіки ДТЕК не працюють. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

В Укренерго вдались до такого запобіжного заходу через загрозу ракетних обстрілів. Таким чином можна буде уникнути значних пошкоджень, якщо ворогу вдасться вразити енергетичні об’єкти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Електротранспорт в Одесі зупинився. Тролейбуси та трамваї пішли до ДЕПО.

"29.12.2022 громадський електричний транспорт Одеси вийшов на маршрути згідно з розкладом, однак через скасування лімітів на електричну енергію припиняє свою роботу", – сказано у повідомленні "Одесміськелектротранс".

Раніше ми повідомляли, що Одеська область цього тижня може повернутись до планових відключень світла. Фахівці перевіряють кошти, обладнання, аналізують, що потрібно ще зробити, щоби покращити ситуацію з електропостачанням.

Також глава Міненергетики Галущенко заявив, що у перші святкові дні нового 2023 року Росія може знову спробувати завдати значного удару по енергосистемі України. Однак, якщо нових атак та пошкоджень не буде, то українці проведуть кілька днів із безперебійним енергопостачанням.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах