З новими лімітами: як відключатимуть світло в Одесі та області 23 січня

З новими лімітами: як відключатимуть світло в Одесі та області 23 січня.

З новими лімітами: як відключатимуть світло в Одесі та області 23 січня. Фото: pexels.com

Комуналка
23 сiчня 2023 08:02

У понеділок, 23 січня, з 07.00 до 24.00 в Одесі діють стабілізаційні відключення світла. Вночі у регіоні застосовували екстрені відключення. Про це повідомили у пресслужбі "ДТЕК Одеські електромережі".

На даний момент ліміт становить 480 МВт, що за поточних погодних умов та рівня споживання є достатнім для застосування стабілізаційних графіків. Перевірити наявність поточних вимкнень можна за посиланням.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ліміт з 00:00 до 07:00 – 412 МВт. В даний час мережа автоматизована лише на 60%, а 40% енергетики обслуговують у ручному режимі.

У ДПЕК зазначили, що до цілодобових графіків стабілізаційних відключень можна буде повернутись, коли знизиться дефіцит електроенергії в країні і НЕК Укренерго зможе надати великі нічні ліміти споживання на область.

"Для відключення чи подачі електроенергії бригада приїжджає на розподільний пункт чи трансформаторну підстанцію та виконує відповідні роботи на устаткуванні", – зазначають енергетики.

Зазначимо, що саме через цей час увімкнення або вимкнення світла може коливатися в межах 30-40 хвилин. Тобто на вашу адресу електроенергію можуть включити пізніше певних годин. Для цього на всіх лініях працює понад 200 бригад енергетиків.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах