Стильний чоловічий головний убір – який обрати для себе

Стильний чоловічий головний убір – який обрати для себе - фото

Стильний чоловічий головний убір – який обрати для себе - фото

Стиль життя
13 листопада 2023 15:13

У статті на вас чекають описи чоловічих шапок та кепок для різних сезонів. Ви ознайомитеся з особливостями трендових фасонів для зимового сезону 2024. Та дізнаєтесь, які види чоловічих кепок можна вибрати для літа й зими. А також довідаєтесь про модні стандарти для чоловічих шапок.

Який головний убір обрати для теплого сезону?

Кепки чоловічі мають безліч різновидів. Найпопулярнішим видом для літа є бейсболки. Вони виготовлені з м’яких тканин (нефарбований льон, твід, бавовна тощо), мають твердий козирок (видовжений, овальний і трохи загнутий по боках) і застібку на потилиці для регулювання розміру. Такі убори можуть бути не лише в спортивному стилі, а й у стилі casual.

Витримана у мінімалістичному дизайні, без яскравих принтів та в темному кольорі – така бейсболка завжди буде актуальна. Найбільш універсальний колір для повсякденного використання – чорний. А логотип бренду або невеликий напис додасть вашому головному убору особливості та унікальності.

Відновлює свою популярність і так звана «кепка водія», або drive cap. Її головна ознака в тому, що вона дуже щільно прилягає до голови та виглядає досить компактно. Ще один різновид кепок – плоска модель з невеликим козирком. На відміну від попередньої моделі, вона достатньо широка та простора по боках.

Не втратила попиту і знаменита восьмиклинка, тобто кепка з восьми зшитих між собою частин з невеликим ґудзиком зверху. Вона може бути як в літньому варіанті, так і утеплена, для холодних пір року.

Як підібрати головний убір для холодного сезону?

Широкий попит має кепка гаврош. На відміну від теплих моделей восьмиклинки, у неї надміру об’ємний верх. Такий дизайн допомагає добре зберігати тепло і надає образу романтичного відтінку. Не менш популярна і так звана «хуліганка». Такі кепки мають характерний колір (сірий, чорний, коричневий) та принт (клітинка, ялинка тощо).

Популярні як кепки з тканини (фліс, вовна, кашемір тощо), так і шкіряні. Зокрема, на Тижні чоловічої моди в Парижі були представлені шкіряні кепки кольору металік та кепки-шапки у стилі льотчика.

На зиму часто купують і шкіряні кепки-німкені з вухами та кашкети з вухами. Досить часто можна натрапити й на в’язані кепки.

Шапка – теж хороший вибір. Не треба думати, що в’язані шапки, помпони, вушка або китиці лише для жінок. Існує багато стильних чоловічих шапок з такими елементами. Не варто нехтувати і різнокольоровими шапками та головними уборами зі скандинавським візерунком. Вони чудово підійдуть для спортивного чи street стилю.

Найбільш трендові варіанти – шапки біні, шапки з відворотом, шапки у вигляді бейсболки та зимові шапки-панами.

Чим керуватися, вибираючи головний убір?

Найперше правило – зручність та функціональність. Убір має бути достатньо теплим, не вільним і не вузьким і не викликати жодного дискомфорту. Зверніть увагу і на особливості підкладки: з якого матеріалу вона виготовлена, чи має добру вентиляцію.

Другий критерій – мода та стиль. Найперше важливо, щоб убір підходив під форму обличчя й голови. А також треба підбирати виріб під колір та стиль вашого верхнього одягу. Є багато стильних комплектів, які включають шапку або берет і шарф в одному кольорі.  

Та якщо не наважуєтесь експериментувати, можете зупинитись на класичних моделях. Вони універсальні і комбінуються з будь-яким аутфітом.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах