Головного редактора одеського видання "Таймер" відправили до СІЗО

Головного редактора одеського видання "Таймер" відправили до СІЗО.

Головного редактора одеського видання "Таймер" відправили до СІЗО. Фото: focus.ua

Люди міста
21 березня 2022 21:01

Приморський суд Одеси відправив до СІЗО редактора одеського сайту "Таймер" Юрія Ткачова із можливістю внесення застави понад один мільйон гривень. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на спікера Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергія Братчука.

"Сидіти там Юрчику доведеться довго. Сумувати про нездійснений російський світ або везти мільйон гривень застави. Ось тільки оплатити його нікому. Всі колеги стали сусідами по нарах, або удобрюють наш український чорнозем. І так буде з кожним ворогом України. Для них лише два шляхи. – в'язниця чи пекла”, – йдеться у повідомленні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Затримання провели 19 березня. О 07:34 Ткачов залишив останнє повідомлення у своєму телеграм-каналі: "За мною прийшли. Приємно було поспілкуватися".

За інформацією дружини журналіста, СБУ конфіскувала всю комп'ютерну техніку.

Зазначимо, що у жовтні минулого року РНБО включила телеграм-канал Юрія Ткачова до переліку тих, які транслюють проросійські наративи. А у 2015 році СБУ проводила у Ткачова обшуки через звинувачення у сепаратизмі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах