Волонтери та воїни ЗСУ: як багатодітна сім'я з Одеси стала на захист країни

Волонтери та воїни ЗСУ: як багатодітна сім'я з Одеси стала на захист країни.

Волонтери та воїни ЗСУ: як багатодітна сім'я з Одеси стала на захист країни. Фото: facebook.com/okPivden

Люди міста
30 червня 2022 15:38

Багатодітна одеська родина з першого дня повномасштабної війни Росії проти України захищає Батьківщину. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Оперативне Командування "Південь".

У Жанни та Костянтина четверо дітей. Старшому синові – 29 років, а наймолодшій дочці – вісім. Глава сім'ї багато років працював на заводах, але війна змінила життя раз і назавжди.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У них не було вагань щодо рішення стати на захист своєї сім'ї та своєї Батьківщини. Костянтин разом із старшим сином Олексієм пішли в армію і зараз проходять службу в одному із територіальних підрозділів оборони Одеської області. І якщо батько має військовий досвід, то Олексію довелося опановувати військову справу, як кажуть, з нуля".

Незважаючи на повну відсутність досвіду, у Олексія все виходить. За освітою він кухар і довго займався ресторанним бізнесом. Часто ходив у рейси круїзним лайнером під прапором США.

Мати родини, Жанна Владиславівна, волонтер із дев'ятирічним стажем. Ще у 2014 році вона організувала з подругами кулінарну сотню і цим відправляли все на фронт.

Середня дочка Аксиня, яка зараз живе у Києві, працює в організації "Ліки Хелп". Вона займається збором та відправкою до району бойових дій медикаментів для порятунку наших військовослужбовців та місцевого населення, яке опинилося на лінії вогню. Не відстають від старших та молодші дівчинки родини Софія та Ярина. Вони допомагають мамі сушити овочі для борщових наборів і плетуть маскувальні сітки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах