В Одесі попрощалися із заступником начальника Південного управління Прикордонних військ України

В Одесі попрощалися із заступником начальника Південного управління Прикордонних військ України.

В Одесі попрощалися із заступником начальника Південного управління Прикордонних військ України. Фото: facebook.com/SouthernBorderUkraine

Люди міста
16 лютого 2023 12:52

В Одесі провели в останню путь першого заступника начальника Південного управління Прикордонних військ України та генерал-майора Миколу Сергійовича Раковича. Віддати останній обов'язок прийшли рідні, друзі та колеги. Про це повідомляє пресслужба Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Всю свою службу Микола Сергійович присвятив справі охорони державного кордону.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Колегія Південного регіонального управління висловлює щирі співчуття рідним та близьким Миколи Сергійовича - справжнього патріота, вірного сина України. Нехай Господь прийме його душу у своєму царстві. Вічна Вам пам'ять та Царство Небесне! Спочивай зі світом!", - йдеться у повідомленні служби.

Раніше ми повідомляли про те, що 14 лютого на фасаді Криничненського ліцею на Одещині відкрили меморіальну дошку на честь головного сержанта взводу військової частини морської піхоти, майстра-сержанта Івана Чумакова Дем'яновича.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах