В Одесі помер головний тренер гандбольної команди

В Одесі помер головний тренер гандбольної команди.

В Одесі помер головний тренер гандбольної команди. Фото: facebook.com/uhfukraine

Люди міста
18 березня 2023 10:39

17 березня в Одесі помер головний тренер гандбольної команди "Одеса" Михайло Щукін. Про це повідомили у пресслужбі Федерації гандболу України.

Михайлу Олексійовичу стало погано за двадцять хвилин до початку матчу чемпіонату української Суперліги у спортивній залі Національного університету "Одеська політехніка", коли гравці вже розминалися на майданчику. Медики та співробітники МНС, які були присутні на грі, спробували надати йому допомогу, проте врятувати життя тренера не вдалося.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Уся гандбольна родина України висловлює співчуття рідним та близьким Михайла Щукіна. Він був чудовою людиною. Світла пам'ять..." – йдеться у повідомленні Федерації гандболу України.

Михайло Олексійович Щукін народився 4 березня 1959 року. Майже все життя він присвятив гандболу. Був гравцем, тренером, викладачем. Під керівництвом Михайла Щукіна команда "Одеса" досягла історичних для себе результатів: виграла Вищу лігу (2018), дійшла до фіналу Кубка України (2020), вперше зіграла в єврокубках (2020, 2021, 2022), у 2021 році вперше в історії здобула медалі української Суперліги, здобувши бронзові нагороди. У 2022 році Михайло Олексійович вдруге поспіль привів "Одесу" до бронзових нагород національного чемпіонату. Також Михайло Щукін тренував ветеранську команду Одеси, котра під його керівництвом стала багаторазовим чемпіоном Європи серед клубів.

Нагадаємо, наприкінці грудня 2022 року з життя пішли два відомі одеські спортсмени : 18 грудня внаслідок хвороби помер головний тренер Федерації боксу Одеської області Сергій Антонов, а 22 грудня – багаторічний керівник Одеської обласної організації ФСТ "Україна" Микола Барабаш.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах