Помер відомий одеський актор і ведучий Євген Бубер

Помер відомий одеський актор та ведучий Євген Бубер.

Помер відомий одеський актор та ведучий Євген Бубер. Фото: facebook.com/ODESSAUKRTHEATER

Люди міста
31 березня 2023 12:49

Після тривалої хвороби помер відомий одеський актор та ведучий Євген Бубер. Заслуженому митцю України було 52 роки. Про це повідомили у одеському Українському театрі імені Василька.

Євген був радником директора-художнього керівника театру, провідним святкових концертів та найважливіших офіційних заходів, а також викладачем сценічної майстерності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У січні 2022 року у нього виявили запущену форму раку легень. Небайдужі одесити збирали гроші і навіть проводили музично-поетичний благодійний вечір на підтримку Євгена.

Євген Бубер народився 1972 року в Одесі. Був актором Одеського театру-студії "Перекресток" та в єврейському театрі "Гевел геволім". У 2010-2017 роках очолював Одеський театр юного глядача. Знімався в епізодах кількох фільмів: "На мить озирнутися" (1984), "Дежа вю" (1989), "Очі" та "Офіціант із золотим підносом" (1992), "Квадрат" та "Потяг до Брукліна" (1995), а також "Комедійний коктейль".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах