Пішов із життя одеський письменник Олександр Гун

Пішов із життя одеський письменник Олександр Гун.

Пішов із життя одеський письменник Олександр Гун. Фото: facebook.com/odessitsclub

Люди міста
28 липня 2023 11:41

26 липня пішов із життя одеський письменник Олександр Анатолійович Гун – моряк та автор популярної книги "Таємниця золотої тіари". Про це повідомляє пресслужба Всесвітнього клубу одеситів.

Пропрацювавши 41 рік у флоті, Олександр Анатолійович вже в зрілому віці реалізував зовсім інше своє призначення, ставши письменником, він подарував нам віддану забуттю сенсаційну історію про найбільшу аферу 20 століття - продаж Лувру підробленої скіфської тіари, майстерно виконаної геніальним одеським ювеліром, у будинку, де жив Ізраїль Рухомовський.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Олександр Анатолійович – давній великий друг та член Всесвітнього клубу одеситів. Прощання з Олександром Анатолійовичем Гуном відбудеться сьогодні, 28 липня, о 12.00 у Валихівському провулку, 4.

Нагадаємо, що 9 липня, пішов із життя заступник генерального директора Центру ЕМД та ТК Одеської області, заслужений лікар України, полковник медичної служби Леонтій Юхимович Донченко.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах