Одеса попрощається з відомим лікарем Леонтієм Донченком

Одеса попрощається з відомим лікарем Леонтієм Донченком.

Одеса попрощається з відомим лікарем Леонтієм Донченком. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
11 липня 2023 08:23

У неділю, 9 липня, пішов із життя заступник генерального директора Центру ЕМД та ТК Одеської області, заслужений лікар України, полковник медичної служби Леонтій Юхимович Донченко. Про це повідомляє Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

Леонтій Юхимович народився на Донбасі 1949 року, закінчив Ленінградську військово-медичну академію та пройшов великий професійний шлях у медичній службі: працював військовим медиком у різних куточках колишнього СРСР, був заступником начальника військово-медичного управління Одеського військового округу, а останні понад 10 років присвятив медицині катастроф, очолюючи один із найвідповідальніших напрямів у Центрі ЕМД.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

І численні нагороди, зокрема державні, свідчать про нагороду його досвіду, кваліфікації та непересічних особистих даних.

"Леонтій Юхимович був високопрофесійним фахівцем, людиною з великим серцем, чудовим педагогом і наставником для молодих кадрів. Саме він стояв біля витоків медицини катастроф Одеської області, тож жодна надзвичайна подія в регіоні не проходила повз його увагу. Смерть Леонтія Юхимовича Донченка – це величезна втрата для Центру та всієї медичної галузі. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, молимося за упокій душі нашого дорогого колеги та обіцяємо краще дбати про його професійну спадщину", - сказано в повідомленні медичного центру.

Прощання з покійним відбудеться 11 липня об 11:00 на вулиці Воробйова 5в (на території ДКЛ №11).

Одеса попрощається з відомим лікарем Леонтієм Донченком.Одеса попрощається з відомим лікарем Леонтієм Донченком. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах