В Одесі помер ведучий місцевої телепередачі "Казки Діда Панаса"

В Одесі помер ведучий передачі "Казки діда Панаса". На фото кадр з однойменної передачі

В Одесі помер ведучий передачі "Казки діда Панаса". На фото кадр з однойменної передачі

Люди міста
31 сiчня 15:06

В Одесі на 83-му році життя помер народний артист України Анатолій Миколайович Дриженко, відомий як ведучий дитячої телепередачі "Казки діда Панаса" на місцевому каналі "ГЛАС". Про це повідомляє пресслужба Українського театру імені Василька.

"Понад півстоліття корифей театру, провідний майстер Одеської української сцени, відомий артист театру та кіно дарував людям радість своєю творчістю. Мудрий, енергійний, щирий, щедрий Анатолій Миколайович був центром – душею колективу… Висловлюємо глибоке співчуття родині, колегам, друзям, глядачам – усім шанувальникам таланту видатного Артиста та Людини", – написали в театрі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Прощання з Анатолієм Дриженком відбудеться 2 лютого о 10:30 на сцені Українського театру на вулиці Пастера, 15.

У Одесі помер народний артист України Анатолій Дриженко.У Одесі помер народний артист України Анатолій Дриженко. Фото: facebook.com/ODESSAUKRTHEATER

Анатолій Миколайович народився 12 березня 1941 року у Черкаській області Олянино Кам'янського району. 1964 року закінчив акторський факультет Київського університету імені Карпенка-Карого і одразу починає працювати у трупі Одеського українського музично-драматичного театру, де зіграв понад сто ролей.

У 39 років став заслуженим артистом України, а у 52 роки – народним. У 2000-х викладав розвиток мови та акторську майстерність та знімався у кіно. 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах