Нардепа з Одеси Артема Дмитрука оголосили у міжнародний розшук

Нардепа з Одеси Артема Дмитрука оголосили у міжнародний розшук.

Нардепа з Одеси Артема Дмитрука оголосили у міжнародний розшук. Фото: rubryka.com

Люди міста
29 серпня 12:24

ДБР оголосило у міжнародний розшук підозрюваного у нападах на громадян нардепа, що діє, з Одеси Артема Дмитрука. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Нагадаємо, 25 серпня 2024 року Генеральний прокурор повідомив про підозру чинному народному депутату України, який брав участь у нападах на громадян, у тому числі правоохоронця, замах на викрадення вогнепальної зброї тощо.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними слідства ДБР, під час перебування в Одесі підозрюваний разом із спільниками напав на співробітника правоохоронного органу, який на той момент виконував свої службові обов'язки. При цьому народний депутат навмисне завдав правоохоронцю тілесних ушкоджень і намагався викрасти у нього зброю.

Також у Києві у депутата виникла суперечка з однією людиною, під час якої він завдав чоловікові кілька ударів, у тому числі в голову. Згідно з висновком експерта, внаслідок протиправних дій нардепа потерпілому завдали тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Народний депутат України підозрюється:

- у умисному заподіянні групою осіб працівнику правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків (ч. 1 ст. 28, ч. 2 ст. 345 КК України);
- викрадення вогнепальної зброї групою осіб (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 262 КК України);
навмисне заподіяння тілесних ушкоджень середньої тяжкості (ч. 1 ст. 122 КК України);
- грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (ч. 1 ст. 296 КК України).

Наразі нардеп перебуває за кордоном. Як йому вдалося покинути країну, невідомо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах