З російського полону повернувся одеський лікар та футбольний арбітр

З російського полону повернувся одеський лікар та футбольний арбітр.

З російського полону повернувся одеський лікар та футбольний арбітр. Фото: facebook.com/andriy.pavelko

Люди міста
22 вересня 2022 13:39

Одеський футбольний арбітр та лікар-нейрохірург Дмитро Кубряк повернувся з полону російських окупантів. Про це повідомив голова Української асоціації футболу (УАФ) Андрій Павелко.

Наприкінці березня у шпиталі Дніпра він оперував наших поранених воїнів. Незабаром він, незважаючи на величезний ризик, поїхав із групою інших медиків до оточеного Маріуполя, щоб рятувати його героїв. Там він і потрапив у полон до окупантів. Дмитра, який перебував у сумнозвісній Оленівці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Для мене було честю та надзвичайно приємною місією повідомити про це особисто дружину нашого Героя – Наталі, а також його сина та матір. Під час розмови з Дмитром висловив захоплення його героїзмом та витримкою. А ще пообіцяв йому, що він обов'язково отримає призначення на матчі і зможе продовжити в Україні кар'єру арбітра на найвищому рівні, адже Герой, який врятував багато життів наших воїнів і сам витримав стільки випробувань, є символом непокори! для всієї футбольної родини України! Вірю, що згодом Дмитро працюватиме і на міжнародних матчах", – сказав Павелко.

З російського полону повернувся одеський лікар та футбольний арбітр.З російського полону повернувся одеський лікар та футбольний арбітр. Фото: facebook.com/andriy.pavelko

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах