Місцева влада Одеси передала управління містом військовому командуванню

Місцева влада Одеси передала управління містом військовому командуванню.

Місцева влада Одеси передала управління містом військовому командуванню. Фото: zugunder.com

Суспільство
24 лютого 2022 23:58

У зв'язку із запровадженням у країні воєнного стану управління Одесою перейшло до військового командування. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на виступ мера Одеси Геннадія Труханова.

Наразі в Одесі працює оперативний штаб, а завдання міської влади – продовжувати забезпечувати роботу об'єктів інфраструктури та життєдіяльність міста.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Відео: YouTube-канал "Одеська міська рада - Трансляції"

За словами міського голови Одеси, громадянським людям зараз варто залишатися в межах свого звичайного життя, допомагати рідним та близьким. Також повинні продовжувати працювати, дбати про своїх працівників та забезпечувати суспільні потреби в товарах та послугах підприємства та організації. Якщо змога, частину працівників слід перевести на дистанційну роботу.

Станом на сьогодні школи працюють у дистанційному форматі, проте в навчальних закладах є чергові класи. Про подальший формат навчання городян інформуватимуть додатково.

Також мер Одеси закликав одеситів без необхідності не виходити з будинків, дотримуватися спокою, не піддаватися паніці, стежити та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах