Спекотний та сонячний серпень: яка погода буде в Одесі наступного тижня

Спекотний та сонячний серпень: яка погода буде в Одесі наступного тижня.

Спекотний та сонячний серпень: яка погода буде в Одесі наступного тижня. Фото: facebook.com/lolita.klochkova

Суспільство
07 серпня 2022 16:45

Згідно з прогнозами синоптиків, протягом наступного тижня в Одесі буде ясна або хмарна погода. Опадів не очікується. Удень стовпчик термометра не опускатиметься нижче +29°С, а в деякі дні підніметься навіть до +32–33°С.

Про це повідомляє Український Гідрометеорологічний центр.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

8 серпня

Уночі, уранці та вдень ясно. Увечері буде хмарно. Вітер вночі – північний, уранці – північно-східний, удень – східний, увечері – західний. Швидкість вітру становитиме 2–5 метрів за секунду. Температура вночі – +25–27°С, удень – +30–31°С.

9 серпня

Уночі, удень та ввечері очікується легка хмарність. Уранці буде ясно. Вітер вночі, уранці та ввечері північний, вдень східний. Швидкість вітру становитиме 2–12 метрів за секунду, проте ввечері його пориви подекуди сягатимуть 17 метрів за секунду. Температура вночі – +25–28°С, удень – +31–33°С.

10 серпня

Уночі та вдень буде хмарно. Також хмарність очікується вранці. Увечері буде ясно. Північний вітер протягом доби дутиме зі швидкістю 8–11 метрів за секунду, проте місцями його пориви сягатимуть 13–16 метрів за секунду. Температура повітря вночі – +22–26°С, удень – +28–30°С.

11 серпня

Уночі, удень та ввечері буде хмарно. Також невелика хмарність очікується вранці. Північний вітер протягом доби дутиме зі швидкістю 7–10 метрів за секунду, проте його пориви подекуди сягатимуть 13–14 метрів за секунду. Температура вночі – +21–24°С, удень – +27–29°С.

12 серпня

Протягом доби хмарно. Вітер дутиме з півночі зі швидкістю 6–10 метрів за секунду, проте вночі, уранці та ввечері його пориви подекуди сягатимуть 13–15 метрів за секунду. Температура вночі – +22–25°С, удень – +28–30°С.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах