Плюси використання витяжіння, лфк, масажу в реабілітації проблем спини

Плюси використання витяжіння, лфк, масажу в реабілітації проблем спини - фото

Плюси використання витяжіння, лфк, масажу в реабілітації проблем спини - фото

Суспільство
02 грудня 2023 15:44

Інститут реабілітації Кінезі протягом дванадцяти років ефективно здійснює лікування проблем спини. Тут праціють досвідчені лікарі вертебрологи, невропатологи, реабілітологи. Достатні показники в терапії суглобів і хребта показало поєднання ефективних процедур, як: мануальна терапія, витягування хребта, кінезіотерапія. 

Використання цього поєднання діє безпосередньо на механізми прояву захворювання, отримує тривалий ефект одужання, набагато пришвидшує етап виліковування. 

Використання цих процедур можуть досягти слідуючих ефектів:

  • зміцнення м'язів
  • розвантаження хребта
  • резорбція грижі
  • збільшення кровопостачання 

Кінезіотерапія виконуються на спеціальних станках за допомогою ерготерапевта. За їх допомогою відбувається декомпресія хребта одночасно зі зміцненням необхідних відділів хребта. Такий вплив призводить до посилення трофіки міжхребцевих хрящів, виявляє чудовий відновлювальний прояв, зміцнює м'язи спини. 

Остеопатія хребта дозволяє зняти дискомфорт в хребті, зняти гіпертонус м'язів, покращити кровообіг. Під час масажу масажист знаходить вогнища ущільненості в м'язах та розслаблює їх за допомогою глибокого розминання. 

Суха тракція проводиться на тракційному столі. Етап витяжіння керується комп'ютером, що дозволяє проводити точне дозування витягування. За участю даного методу відновлюються випинання грижі, нервові структури уникають затискання, збільшується товщина міжхребцевого хряща. 

Високу ефективність вказані процедури відновлення проявили при наступних хворобах:

  • затискання волокон нерва в спині
  • грижі
  • міалгія
  • сколіоз
  • радікулопатія
  • спондилоартроз хребта 

Застосування таких методів лікування запобігає виконанню оперативного методу, створює тривалий ефект, який попереджає виникненню та прогресуванню недуга, дозволяє уникнути шкідливого прийому пігулок. 

Відновлення цими методами Ви можете провести в клініці кінезіотерапії Кінезі. В нашому центрі Вас огляне досвідчений лікар вертебролог або невролог, призначить при потребі додаткове обстеження і необхідні медичні процедури. 

За пацієнтом ставиться індивідуально фахівець реабілітолог, який проводить весь метод реабілітації. 

Вчасне лікування хвороб хребта дозволяє відновити людину і закріпити ефект надовго. Тож не зволікайте з проблемами спини і вчасно йдіть до вертебролога в Киеве.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах