10-річна дівчинка з Одеської області передала 31 тисячу гривень Притулку на ЗСУ

10-річна дівчинка з Одеської області передала 31 тисячу гривень Притулку на ЗСУ.

10-річна дівчинка з Одеської області передала 31 тисячу гривень Притулку на ЗСУ. Фото: suspilne.media

Події
22 вересня 2022 13:14

10-річна мешканка міста Південний Одеської області Катерина Кутинець передала до благодійного фонду Сергія Притули 31 тисячу гривень. Про це повідомляє " Суспільне ".

Щоб зібрати гроші для допомоги військовим, дівчинка пропонувала людям зіграти з нею у "Вікторину навпаки" та перевірити її знання з географії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За кожну правильну відповідь дитина отримувала гроші. Після цього вона особисто передала гроші Сергію Притулі. Також Катя зіграла з ним у вікторину.

"Таке почуття… У мене немає просто слів. Я не знаю як це описати. У мене є картки з грою "хронологія". Думаю, навчатиму довго. Але, коли вивчу, я вдосконалю ще географію і буде повернення цієї гри. Наступна мета – 50 тисяч”, – поділилася дівчинка.

Нагадаємо, що акція проходила у Палаці культури Южне. Там Катя пропонувала всім охочим перевірити її знання з географії. Якщо вона, глянувши на картку, вгадувала країну і називала її столицю, її опонент мав вкласти гроші в скарбничку.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах