17 пожеж і протитанкова міна: як минула доба в одеських рятувальників

17 пожеж і протитанкова міна: як минула доба в одеських рятувальників.

17 пожеж і протитанкова міна: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
10 грудня 2022 13:44

За добу, з 9 по 10 грудня, в Одеському регіоні гасили 17 пожеж, десять із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Протягом минулої доби рятувальники один раз виїжджали на вилучення і знищення вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни: за межами міста Болград вони ліквідували протитанкову міну.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Також представники ДСНС мали три виїзди на допомогу населенню.

Так, вранці 9 грудня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на автодорозі "Дружба", поблизу розташованого в Ізмаїльському районі митного пункту "Рені – Джурджулешті", застряг на узбіччі вантажний автомобіль. За допомогою буксирувального троса рятувальники витягли транспортний засіб з узбіччя. Для цього від ДСНС залучали одну одиницю техніки і п'ять рятувальників.

Двічі допомога знадобилася мешканцям Приморського району: у Шампанському провулку рятувальники відкачали 40 кубометрів води, яка затопила підвальне приміщення через прорив труби, а на вулиці Маршала Говорова підняли в квартиру на третій поверх 52-річну господиню-інваліда.

Крім того, представники Служби порятунку двічі виїжджали на допомогу правоохоронцям. У місті Рені Ізмаїльського району вони відчинили двері квартири, в якій випадково зачинилася малолітня дитина, а в Малиновському районі відчинили квартиру, в якій тривалий час перебувала 77-річна господиня, що потребувала медичної допомоги.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів і обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах