Під Одесою чоловік бив і матюкав дружину: вони помирилися, щоб уникнути в'язниці

Під Одесою чоловік бив і матюкав дружину: вони помирилися, щоб уникнути в'язниці.

Під Одесою чоловік бив і матюкав дружину: вони помирилися, щоб уникнути в'язниці. Фото: Getty Images

Події
07 лютого 2022 11:30

62-річний житель міста Березівка ​​Одеської області уклав угоду з дружиною, з якої знущався, щоб уникнути суворого покарання за домашнє насильство. Пенсіонеру загрожує два роки ув'язнення. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу поліції Одеської області.

Так, чоловік чотири місяці лаяв свою 52-річну дружину матюками, погрожував побиттям, а під час останньої сварки вдарив її по обличчю.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Поліцейські неодноразово складали на нього протоколи та проводили профілактичні бесіди. Але оскільки домашній тиран не припинив знущання з жінки, тепер йому загрожує більш суворе покарання, передбачене Кримінальним кодексом. Суд має розглянути угоду подружжя про примирення. Якщо він відмовить у його затвердженні, судове провадження продовжать у загальному порядку.

Нагадаємо, що 38-річного одесита, який погано поводився зі своєю матір'ю, засудили на один рік та п'ять днів позбавлення волі.

Зазначимо, що Одеса була визнана "Місцем вільним від насильства" та отримала нагороду ООН за успішну розробку системи протидії домашньому насильству.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах