В Одесі за гривню віддають в оренду приміщення на Французькому бульварі

В Одесі за гривню віддають в оренду приміщення на Французькому бульварі.

В Одесі за гривню віддають в оренду приміщення на Французькому бульварі. Фото: facebook.com/slavskiy

Події
08 лютого 2022 11:21

В Одесі Фонд державного майна виставив на аукціон нежитлове приміщення на Французькому бульварі, 89. Стартова ціна оренди даного об'єкту становить лише гривню. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на голову регіонального відділення Фонду державного майна в Одеській та Миколаївській областях Олександра Славського.

Згідно з тендером, який опублікували на сайті державних закупівель Prozorro 4 лютого, в оренду через аукціон планують передати нежитлове приміщення в двоповерховій прибудові до дев'ятиповерхової будівлі, розташованої за адресою Французький бульвар, 89.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Лот на сайті державних закупівель.Лот на сайті державних закупівель. Скриншот: prozorro.sale

Загальна площа виставленого на торги приміщення становить 25,6 квадратних метрів, а стартова орендна плата без урахування ПДВ – гривню та дві копійки. Відомо, що цей об'єкт перебуває на балансі Науково-дослідної установи "Український науковий центр екології моря". 

Нежитлове приміщення на Французькому бульварі, 89 можуть віддати в оренду за гривню.Нежитлове приміщення на Французькому бульварі, 89 можуть віддати в оренду за гривню. Фото: facebook.com/slavskiy

Як зазначив начальник регіонального управління Фонду державного майна, така низька ціна обумовлена ​​нюансами проведення процедури. Річ у тім, що в державних підприємствах зазвичай немає коштів на переоцінку майна. Отже, стартова ціна орендної плати є відсотком від залишкової балансової вартості, наданої балансоутримувачем. Втім, за час торгів ціна оренди може в рази зрости. 

Нежитлове приміщення на Французькому бульварі можуть віддати в оренду за гривню.Нежитлове приміщення на Французькому бульварі можуть віддати в оренду за гривню. Фото: facebook.com/slavskiy

Прийом заявок на участь у тендері розпочнеться вже сьогодні, а сам аукціон відбудеться 2 березня. Переможець торгів зможе орендувати приміщення за адресою Французький бульвар, 89 на п'ять років.

Раніше Vgorode повідомляв про незаконну передачу під забудову кількох ділянок Дунайського заповідника. Також ми писали, що Одеський завод шампанських вин пішов з молотка за 195 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах