Навіть не відвідала: на Одещині вижило немовля, якого мати напувала самогоном

На Одещині мати напувала немовляти самогоном: стали відомі нові подробиці.

На Одещині мати напувала немовляти самогоном: стали відомі нові подробиці. Фото: airnanny.ru

Події
08 лютого 2022 20:44

На Одещині дитина, яку мати напувала самогонкою, вижила завдяки лікарям. Сама ж горе-батько відмовляється займатися вихованням маленького сина і навіть не відвідала його в лікарні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на "ТСН".

Так, 29-річна мешканка села Ісаєве Одеської області годувала місячне немовля дитячою сумішшю, куди додавала алкоголь. За словами сусідів, вона чинила так, щоб дитина не набридала їй, її брату і літньому співмешканцю своїм плачем.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Немовля, як розповіли жителі села, знаходилося в одній кімнаті з 70-річним чоловіком, який лежав із пневмонією. Соцпрацівники просили мати відправити чоловіка до лікарні, але вона відмовилась.

Саме робітниця соціальної служби відчула недобре, коли побачила, що дитина не набирає у вазі та постійно спить. Вона перевірила суміші для годування і жахнулася: у пляшці був сильний запах спирту.

Немовляти госпіталізували та надали всю необхідну допомогу. Проте мати не хвилює доля її дитини. Представники сільради просили її виправити підхід щодо догляду за маленьким сином, але вона відмахнулася і написала відмову.

Нагадаємо, що ми писали про цей інцидент. За словами самої горе-батьки, син народився від співмешканця, який майже на 50 років її старший. Він дав притулок їх з братом ще після інтернату. Сусіди ж кажуть, що саме останній може бути справжнім батьком.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах