Зниклу дівчину зі Львова знайшли з хлопцем в Одесі: вони змінили зовнішність

Зниклу дівчину зі Львова знайшли з хлопцем у Одесі: вони змінили зовнішність.

Зниклу дівчину зі Львова знайшли з хлопцем у Одесі: вони змінили зовнішність. Фото: od.npu.gov.ua

Події
09 лютого 2022 11:09

В Одесі знайшли 16-річну Лідію Костів зі Львова, яка втекла зі своїм 21-річним хлопцем. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу Нацполіції регіону.

Дівчина з хлопцем змінили зачіски та перефарбували колір волосся. В Управлінні превентивної діяльності ГУНП на Одещині поговорили з втікачами про наслідки таких вчинків. Вранці вони поїхали додому разом із поліцією Львова.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Зазначимо, що дівчина втекла з дому ще наприкінці січня через конфлікт із батьками, які були проти їхньої дружби. Розуміючи, що їх обов'язково шукатимуть, молоді люди почали переїжджати з міста до міста та опинилася у знайомих в Одесі.

Зниклу дівчину зі Львова знайшли з хлопцем у Одесі: вони змінили зовнішність.Зниклу дівчину зі Львова знайшли з хлопцем у Одесі: вони змінили зовнішність. Фото: od.npu.gov.ua


Встановивши коло спілкування, правоохоронці Львівщини передали орієнтування одеським колегам. До пошуків негайно підключилися ювенали, оперативники та інші фахівці, які спеціалізуються на розшуку людей. Правоохоронці перевірили адреси, за якими могли проживати зниклі, переглянули десятки записів з вуличних камер спостереження, встановлених у місті в рамках програми "Безпечна Одещина", та нарешті знайшли закоханих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах