Кабмін ліквідував міграційну службу на Одещині: з'явиться нове відомство

З’явиться нове відомство: Кабмін ліквідував міграційну службу Одеської області

З’явиться нове відомство: Кабмін ліквідував міграційну службу Одеської області Фото: vistilug.com.ua

Події
09 лютого 2022 15:22

Кабінет Міністрів України ліквідував Головне управління Державної міграційної служби в Одеській області та управління Держміграційної служби у Севастополі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Кабмін.

Згідно з ухвалою, замість цих відомств з'явиться територіальний орган Південне міжрегіональне управління Держміграційної служби, яке перебуватиме в Одесі. До нового відомства перейдуть усі функції та обов'язки обласного управління та севастопольської міграційки.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Постанова.Постанова. Фото: t.me/oleksiihoncharenko

Нагадаємо, що 8 лютого в Одеському морському порту прикордонники виявили контрабандну партію електронних сигарет без акцизних марок на суму 7,4 мільйона гривень, а також партію підроблених смарт-годинників Apple Watch та їх комплектуючі.

Всього з Китаю привезли 30 тисяч вейпів і 4657 "розумних годинників". За словами правовласника, у разі продажу цього годинника, компанія Apple зазнала б збитків у розмірі 25 мільйонів гривень.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах