У Чорноморську рятувальники зняли жінку з кондиціонера (відео)

На Одещині рятувальники зняли жінку з кондиціонера (відео).

На Одещині рятувальники зняли жінку з кондиціонера (відео). Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
10 лютого 2022 10:15

У Чорноморську на Одещині рятувальники допомогли спуститися на землю жінці, яка залізла на кондиціонер. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-службу ДСНС на Одещині.

Інцидент трапився ввечері 9 лютого на вулиці Першого Травня у Чорноморську. О 19:08 до Служби порятунку надійшло повідомлення від чергового поліції. Правоохоронець повідомив, що на третьому поверсі п'ятиповерхового будинку знаходиться жінка, яка потребує допомоги, оскільки залізла на кондиціонер і не може самостійно спуститися.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram. 

Відео: facebook.com/DSNSODE

Співробітники ДСНС, що прибули на місце, за допомогою автодрабини зняли героїню події з кондиціонера і передали співробітникам поліції та медикам. Для порятунку жінки задіяли дві одиниці пожежної техніки та шість рятувальників.

Нагадаємо, в середині січня рятувальники винесли з палаючої квартири собаку та двох котів. А 6 лютого під час гасіння пожежі в швацькому цеху заводу "Українського товариства сліпих" пожежники врятували потерпілого чоловіка з ножовими пораненнями.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах