В Одесі знайшли зниклу школярку: її хлопець стверджує, що рятував дівчину від батьків-тиранів

В Одесі знайшли зниклу школярку: хлопець стверджує, що рятував її від батьків.

В Одесі знайшли зниклу школярку: хлопець стверджує, що рятував її від батьків. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 лютого 2022 10:53

21-річний Роман Литвин, з яким втекла до Одеси 16-річна львівська школярка Лідія Костів, заявив, що рятував її від тиранії батьків, а вдома їй загрожує небезпека. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на втікача.

Роман стверджує, що його дівчину поліцейські насильно посадили в автомобіль та повезли додому до міста Радехів Львівської області, де вона може опинитися у небезпеці.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За його словами, йому та Лідії погрожували батьки, бандити та поліція Червоноградського району Львівської області, звідки родом втікачі. Також він зазначив, що Лідія втекла від батьків-тиранів за своєю волею і її ніхто не утримував в Одесі. Водночас, поліція, на його думку, неодноразово порушувала її права.

Судячи з відео, записане Романом, дівчина не хоче сідати в автомобіль із поліцейськими, щоб ухать назад додому.

Нагадай, що 29 січня 16-річна Лідія Костів пішла з дому у місті Радехів Львівської області та більше не виходила на зв'язок. Правоохоронці оголосили її у розшук. За даними поліції, дівчина разом зі своїм хлопцем Романом Литвином перебувала в Одесі, однак точне місцезнаходження пари залишалося невідомим.

Вчора, 9 лютого, одеська поліція знайшла втікачів. Як з'ясувалося, дівчина з хлопцем змінили зачіски і перефарбували колір волосся, щоб їх не могли знайти. Потім вони переїжджали з міста до міста, доки не зупинилися у знайомих в Одесі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах