На Лідерcівському бульварі невідомі спалили автомобіль одесита

В Одесі невідомі спалили автомобіль городянина.

В Одесі невідомі спалили автомобіль городянина. Фото: od.npu.gov.ua

Події
10 лютого 2022 11:52

Сьогодні, 10 лютого, близько п'ятої ранку на Лідерівському бульварі зловмисники підпалили автомобіль Toyota Camry. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на одеських правоохоронців.

Так, вогонь пошкодив задню частину кузова автомобіля 35-річного одесита. На місці працює слідча група, яка з'ясовує причини загоряння, обставини та особи, які причетні до підпалу.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною другою статті 194 КК України (навмисне знищення або пошкодження майна).

За даними телеграм-каналу "ХО", у ніч на 10 лютого на Лідерсівському бульварі невідомі перелізли через паркан закритої території та підпалили машину, яка належить заступнику директора обласної служби експлуатації адміністративних будівель.

Нагадаємо, що вчора ввечері у Суворовському районі Одеси нетверезий водій влетів у маршрутку. Постраждали троє людей. За попередньою інформацією, п'яний водій автомобіля Toyota, рухаючись вулицею Академіка Заболотного, не обрав безпечну швидкість руху і дистанцію, внаслідок чого зіткнувся з автобусом №232, який рухався в попутному напрямку.
 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах