В Одесі з'явилася перша "Сусідська варта": чим вона займатиметься

В Одесі з'явилася перша "Сусідська сторожа".

В Одесі з'явилася перша "Сусідська сторожа". Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
10 лютого 2022 12:08

У Чорноморці створили "Сусідську варту" – пілотний проект для безпеки городян. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу поліції.

Так, активні жителі району стежитимуть за обстановкою, повідомлятимуть про проблеми, а також помічатимуть підозрілих людей. Інформацію про все даватимуть у спільний чат, куди мають доступ поліцейські та органи влади.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Заступник начальника Управління превентивної діяльності ГУНП в Одеській області Дмитро Абраменко зазначив, що про затримання зловмисників не йдеться. Турбота про освітлення на вулицях або в під'їздах, замки на дверях, розбиті вікна, захаращені проїзди, несправні пожежні гідранти, занедбані тварини, загублені кимось речі, занепалі дерева, люди, які опинилися в небезпечному стані – це стосується правопорядку та суспільної безпеки.

В Одесі з'явилася перша "Сусідська сторожа".В Одесі з'явилася перша "Сусідська сторожа". Фото: t.me/od_patrolpolice

Члени "Сусідської варти" позначили свою територію інформаційними табличками та готові прийняти до своєї організації всіх бажаючих.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах