Одесити просять допомогти у пошуках родичів дівчини

Одесити просять допомогти у пошуках родичів дівчини.

Одесити просять допомогти у пошуках родичів дівчини. Фото: facebook.com/groups/158166588311663

Події
10 лютого 2022 15:21

Одесити просять допомогти у пошуках родичів дівчини. Її знайшли вночі на вулиці 10 лютого у дезорієнтованому стані. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на волонтерську організацію "Найкращі люди Одеси".

За її словами, дівчину звуть Хаджа Маргарита 1999 року народження. Була одягнена у блакитні джинси, чорні черевики, бордову куртку.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Якщо комусь щось відомо про дану дівчину, її місце проживання або родичів, просимо терміново повідомити за телефоном (067) 482-77-00 - керівник громадської організації та координатор допомоги Сергій або до поліції за номером 102.

Одесити просять допомогти у пошуках родичів дівчини.Одесити просять допомогти у пошуках родичів дівчини. Фото: facebook.com/groups/158166588311663

Нагадаємо, що 9 лютого, близько 8:30 на лавочці за адресою Корольова, 94 (біля магазину "Єва") виявили непритомну дівчину. Її відвезли до Обласної лікарні бригадою швидкої допомоги. Згодом завдяки розголосу її батьків знайшли.

Також поліція Львівської області оголосила у розшук 16-річну школярку Лідію Костів із міста Радехів. Як виявилося, вона разом зі своїм 21-річним хлопцем поїхала до Одеси та навіть змінила зовнішність.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах