Під Одесою сміттєвоз збив мотоцикліста: хлопець у комі

Під Одесою сміттєвоз збив мотоцикліста: хлопець у комі. Фото: od.npu.gov.ua

Під Одесою сміттєвоз збив мотоцикліста: хлопець у комі. Фото: od.npu.gov.ua

Події
11 лютого 2022 17:02

Сьогодні, 11 лютого, близько 12-ї години дня трасі Одеса-Монаші ​​сміттєвоз збив 24-річного хлопця на мотоциклі. Постраждалий перебуває у комі у лікарні. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу поліції.

Так, між селами Нова Долина та Прилиманське зіткнулися легковик Loncin та сміттєвоз Renault. За попередньою інформацією, 52-річний водій вантажівки, виїжджаючи на трасу з другорядної дороги, не віддав перевагу мотоциклісту в русі. За його словами, молодика на двоколіснику він не помітив. Водія сміттєвозу оглядали стан сп'яніння, він був тверезий. Також, як виявилося, потерпілий у відсутності права управління мотоциклом.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Повні обставини аварії з’ясовує слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною першою статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах