Жінка, яка зарубала чоловіка сокирою під Одесою, розповіла про причини вбивства

Жінка, яка зарубала чоловіка сокирою під Одесою, розповіла про причини вбивства.

Жінка, яка зарубала чоловіка сокирою під Одесою, розповіла про причини вбивства. Фото: nnovosti.info

Події
11 лютого 2022 18:19

56-річна жінка із села Кошари Одеської області, яка розрубала своєму чоловікові голову сокирою, розповіла про причини жорстокого вбивства. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на "Надзвичайні новини".

Так, затриману звуть Любов Клусон, а вбитого Сергій Гречковський. Вони проживали на дачній ділянці садового товариства "Дельта", де збудували будинок. У пари народилося троє дітей. Чоловік займався різьбленням по дереву, що давало непоганий заробіток, проте з кожним роком працювати все важчало, бо Сергій став випивати. Він багато разів обіцяв зав'язати із алкоголем, але цього так і не сталося.

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

У результаті чоловік із дружиною вимушено проживали разом в одному будинку, але на різних поверхах, хоча офіційно були давно розлучені. Вони прожили понад 30 років.

Вбивство не планувала


За словами жінки, все сталося випадково. Перед тим, як позбавити сімейного тирана життя, вона придбала дві пляшки горілки. Він погрожував їй, що якщо вона їх не купить, то чоловік розіб'є їй голову.

Алкоголь жінка придбала буквально на останні гроші, тому що тимчасово не працювала. Потім вона напоїла чоловіка, а коли заснув – почала бити сокирою по голові. Вже бездихане тіло під покровом ночі вона вивезла на сусідську земельну ділянку.

Сусіди також упевнені, що вбивство не було спланованим, просто тиран довів привітну та ввічливу жінку.

Сама підозрювана після затримання розповіла, що її довели. "Не було сил терпіти ці муки. Але я ні про що не жалкую!", – повідомила Любов.

За її словами, тепер вона спокійна за життя своїх нехай і дорослих, але все ж таки дітей.

Бив дружину та дітей


Чоловік постійно бив жінку: розбивав голову, ламав щелепу та ніс. Знущався Сергій також з дітей, через що син сім разів тікав з дому, а одна з дочок не може мати дітей – так сильно батько побив дівчину.

Трагедію в будинку подружжя пророкували, проте думали, що це Сергій вб'є дружину.

Нагадаємо, що 6 лютого в Кошарах на одній із дачних ділянок знайшли закривавлене тіло чоловіка з проломленою головою. Убитим виявився 54-річний місцевий чоловіу Сергій. У селі він проживав разом із дружиною та сином. Обидві дочки подружжя поїхали жити до інших міст. У вбивстві зізналася дружина померлого. Наразі їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах