В Одеському зоопарку біля пари рідкісних чорних лебедів з'явилося пташеня

В Одеському зоопарку біля пари рідкісних чорних лебедів з'явилося пташеня.

В Одеському зоопарку біля пари рідкісних чорних лебедів з'явилося пташеня. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Події
11 лютого 2022 19:20

У Одеському зоопарку знову поповнення. У пари рідкісних чорних лебедів з'явилося пташеня. Лебеденя, що вилупилося, вже плаває у водоймі з іншими птахами і добре харчується. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу звіринця.

Чорний лебідь зустрічається в Австралії та Тасманії. На відміну від багатьох водоплавних пернатих, цей лебідь не є перелітним птахом.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Чорні лебеді. Фото: facebook.com/OdesskijZooparkЧорні лебеді. Фото: facebook.com/OdesskijZoopark

Раніше у зоопарку оголосили конкурс "Пара року", присвячений Дню святого Валентина. Протягом кількох днів одесити можуть голосувати за найромантичніших мешканців зоопарку, а вже 14 лютого стануть відомі імена переможців.

Також одеський звіринець не перестає тішити новими поповненнями. Днями там народилися три ягня і два козеня. А перше поповнення у зоопарку 2022 року відбулося 4 січня: там народилася лама. Як повідомив директор звіринця Ігор Біляков, точну стать тварини поки визначити не вдалося, проте, ймовірно, це дівчинка.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах