В Одесі екстремал повис без страховки на Тещиному мосту (відео)

В Одесі екстремал без страховки повис на Тещиному мості (відео).

В Одесі екстремал без страховки повис на Тещиному мості (відео). Фото: dumskaya.net

Події
11 лютого 2022 21:56

Невідомий хлопець зачепився рукою за огорожу Тещиного мосту в Одесі і якийсь час висів над проїзною частиною заради ефектного відео. Декілька роликів з любителем екстриму "гуляє" по соцмережах. Про це повідомляє Vgororde із посиланням на місцеві телеграм-канали.

Так, судячи з відеокадр, хлопець висів на висоті 30 метрів без жодної страховки і при цьому зазначив, що дивитися вниз йому страшно. Внизу під мостом асфальтовані тротуари та проїжджа частина Військового узвозу. Особа любителя гострих відчуттів наразі невідома.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Нагадаємо, що днями у різних спальних районах Одеси з вікон випали люди. Так, на вулиці Давида Ойстраха дівчина вистрибнула з вікна на п'ятому поверсі та розбилася на смерть.

За словами сусідів, між хлопцем та загиблою дівчиною стався конфлікт. Після того, що сталося біля тіла дівчини, стояв молодик і "просив у неї прощення". Також повідомляється, що дівчина була у стані алкогольного сп'яніння.
 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах