В Одесі поряд із пляжем зливають каналізаційні стоки: городяни скаржаться на запах

Вонь на одесском пляже: в море сливают канализационные стоки.

Вонь на одесском пляже: в море сливают канализационные стоки. Фото: t.me/xydessa

Події
12 лютого 2022 11:05

У районі Маячного провулка каналізаційні стоки зливають у море. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на місцеві телеграм-канали.

Так, одесити записали відео, на якому видно каламутну пляму в морі в 300 метрах від узбережжя навпроти житлового комплексу "Простір на Маячному". Над плямою кружляють чайки, яких приваблює сморід. Неприємний запах також розповсюджується по всьому пляжу.

Нагадаємо, що нещодавно на сайті оголошень з'явилися пропозиції щодо оренди одеських пляжів. Наприклад, "Золотий берег" пропонують орендувати за 40 тисяч доларів. Ділянку можна розділити на три або дві частини, а також забрати повністю. У оголошенні відзначають, що на пляжі є всі комунікації та зручності для роботи бізнесу.

"Отрада" коштуватиме дорожче – 60 тисяч доларів. Тут також є всі необхідні комунікації та обладнання для ведення бізнесу. Таким чином частина пляжів стане платною, також там з'являться додаткові послуги за гроші.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах