На Одещині рибалка провалився під лід і загинув

На Одещині рибалка провалився під лід і загинув.

На Одещині рибалка провалився під лід і загинув. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
13 лютого 2022 09:22

Вранці у суботу, 12 лютого, 56-річний рибалка з Кодимської територіальної громади провалився під лід та загинув. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Так, чоловік пішов на ставок у селі Івашків порибалити. Вже о 10-й ранку рятувальникам зателефонували і сказали, що рибалка пройшов по льоду ставка метрів 80 від берега і провалився.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На місце виїхали шість рятувальників, троє з яких були водолазами. О 16:55 вони знайшли тіло рибалки, що потонув, якого передали поліції.

За попередньою інформацією, загиблий був учителем фізкультури місцевої школи.

На вулиці була плюсова температура.

На Одещині рибалка провалився під лід і загинув.На Одещині рибалка провалився під лід і загинув. Фото: facebook.com/DSNSODE

На Одещині рибалка провалився під лід і загинув.На Одещині рибалка провалився під лід і загинув. Фото: facebook.com/DSNSODE

Vgorode просить одеситів і жителів області не ходити не замерзлу воду під час теплої погоди. Взимку перед походом до водойми для риболовлі і не тільки потрібно дотримуватись наступних правил безпеки: товщина льоду для одного пішохода повинна бути не менше семи сантиметрів (він відрізняється зеленуватим відтінком), при цьому біля витоків річок товщина слабшає через течію води; відстань між лунками має бути не менше двох сантиметрів, якщо пробивати їх в тому самому місці – лід може тріснути; необхідно брати з собою мотузку не менше 15 сантиметрів і довгий ціпок, щоб зуміти допомогти вибратися з водойми рибаку, що впав туди.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах