У Сухому лимані далекобійник на смерть збив жінку похилого віку

У Сухому лимані далекобійник на смерть збив жінку похилого віку.

У Сухому лимані далекобійник на смерть збив жінку похилого віку. Фото: od.npu.gov.ua

Події
13 лютого 2022 18:19

Сьогодні вдень, 13 лютого, у Сухому лимані Овідіопольського району Одеської області сталася трагічна ДТП. Там вантажівка наїхала на літню жінку. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на прес-службу ГУНП.

Так, аварія сталася близько 14:00. Mercedes-Benz Actros наїхав на місцеву 74-річну жінку, коли вона перетинала дорогу. Нещасна загинула на місці.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

За даними із соцмереж, фура на російських номерах.

Водія – 48-річного далекобійника – перевірили на вміст алкоголю в крові. Але результат показав, що він тверезий. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, що керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

На місці аварії працювали співробітники територіального підрозділу поліції та слідчо-оперативна група з розслідування ДТП.

У Сухому лимані далекобійник на смерть збив жінку похилого віку.У Сухому лимані далекобійник на смерть збив жінку похилого віку. Фото: od.npu.gov.ua

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах