П'яний водій Mercedes влаштував покотушки у одеської мерії (відео)

Пьяный водитель Mercedes устроил покатушки у одесской мэрии (видео).

Пьяный водитель Mercedes устроил покатушки у одесской мэрии (видео). Фото: t.me/od_patrolpolice

Події
14 лютого 2022 12:59

Сьогодні вночі 20-річний хлопець за кермом автомобіля Mercedes вирішив влаштувати п'яні котушки біля будівлі мерії на Думській площі в Одесі. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Патрульну поліцію Одеської області.

Водій, рухаючись вулицею Пушкінською у напрямку Думської площі, не обрав безпечну швидкість руху, не впорався з керуванням та наїхав на металеві та пластикові конструкції, що обмежують рух машин до Одеської міської ради.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

На щастя, ніхто не постраждав.

На водія склали адміністративні матеріали за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та ДТП. Хлопця усунули від керування автомобілем.


Відео: t.me/xydessa

Пьяный водитель Mercedes устроил покатушки у одесской мэрии (видео).Пьяный водитель Mercedes устроил покатушки у одесской мэрии (видео). Фото: t.me/od_patrolpolice

Пьяный водитель Mercedes устроил покатушки у одесской мэрии (видео).Пьяный водитель Mercedes устроил покатушки у одесской мэрии (видео). Фото: t.me/od_patrolpolice

Зазначимо, що на минулому тижні співробітники патрульної поліції притягли до відповідальності 1 144 порушників правил дорожнього руху, відпрацювали 173 ДТП, на 75 водіїв склали протоколи за 130-ю статтею (водіння у стані алкогольного сп'яніння).

Нагадаємо, що ввечері 13 лютого у провулку Курортному села Нерубайське Одеської області місцевий чоловік із ознаками алкогольного сп'яніння за кермом свого позашляховика збив 18-річну дівчину, яка котила уздовж узбіччя візок із півторамісячною донькою.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах